Meer weten? Bel of mail ons

Leren zeilen, voor jong en oud!

WSV Spakenburg is gevestigd op Nautisch Centrum Nieuwboer. Met een mooi eigen clubgebouw aan het water is dit een ideale plek om te (leren) zeilen voor jong en oud. 

Jeugdzeilen

De Watersportvereniging Spakenburg draait met vrijwilligers de zeilschool voor kinderen. Hun streven is om jonge kinderen uit Amersfoort en omstreken de mogelijkheid te bieden om op een leuke en ontspannen manier te leren zeilen. Vaak zijn dit kinderen zonder ‘zeilbloed’ voor wie (en wiens ouders) de stap naar de zeilkampen nog te groot is. Tijdens de zeillessen wordt in het clubgebouw ook theorieles gegeven. 

Vrije vaart

De vrije vaart is een onderdeel van de Watersportvereniging Spakenburg. De Vrije Vaart bestaat uit een groep volwassenen die elke donderdag avond vrij zeilen of onder begeleiding. Ze maken hierbij gebruik van de valken van Jachthaven Nieuwboer. Op deze avond staat vooral gezelligheid voorop. Op deze manier kun je op een gezellige manier ervaring opdoen met een zeilboot. Voor meer informatie over de vrije vaart, klik hier.

Activiteiten

Weekmarkt
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2022 Jachthaven Nieuwboer