Scheepsbetimmeringen en schilderwerk

Voor onderhoud aan uw boot bent u bij Jachthaven Nieuwboer aan het goede adres. U kunt het hele jaar door uw boot buiten of binnen in de verwarmde botenloods stallen. Daarnaast zijn er twee timmermannen aangesloten bij het Nautisch Centrum Spakenburg. Hier kunt u terecht voor schilderwerk, lakken en houtreparaties.


Craft scheepsbetimmeringen

Met meer dan 15 jaar ervaring in scheepsbetimmering is Marco Reddingius gespecialiseerd in het leggen van teak dekken, houten interieur betimmeringen en overig houtwerk op schepen. Om aan al uw eisen te voldoen kunt u ook even langsgaan bij Craft Scheepsbetimmeringen, zo kunt u samen met Marco uw opdracht afstemmen binnen uw eisen en budget! Voor meer informatie en contactgegevens, klik hier.


Pieter van Beest scheepsbetimmeringen

In de werkplaats bij Jachthaven Nieuwboer maakt hij luiken, banken, dekken, roeren, masten en complete scheepsinterieurs. Ook voor schilderwerk kunt u bij Pieter terecht. Uw schip wordt weer als nieuw, bijvoorbeeld met een zeer duurzame 2 comp. DD-lak voor de romp en opbouw. En natuurlijk het lakwerk van blank hout, zoals interieurs en masten. Voor voorbeelden en/of contact informatie, Klik hier.


Activiteiten

Weekmarkt
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2022 Jachthaven Nieuwboer