Over ons, Jachthaven Nieuwboer

Jachthaven Nieuwboer is onderdeel van het Nautisch Centrum van Spakenburg. Deze haven is omstreeks 1970 gebouwd. Na een grondige renovatie is de jachthaven nu het middelpunt van het Nautisch Centrum. De jachthaven bestaat uit 440 ligplaatsen in het water, 70 op het jollenveld, een winterstalling voor ca. 200 boten op de kant en een botenloods van 2000 m2. Daarnaast hebben wij een campingveld inclusief 2 barbecues en een flextent waar iedereen gratis gebruik van kan maken.

Verder bestaat het nautisch centrum uit:

De Boer Jachtbemiddeling

van Halteren Watersport

van Halteren Boatcare

Hopman Sails

Craft Scheepsbetimmeringen

- Pieter van Beest Scheepsbetimmeringen

WSV Spakenburg 

Wij zijn aangesloten bij de HISWA

HISWA is al ruim 75 jaar het keurmerk van de watersport. HISWA-bedrijven geven watersporters de garantie voor onbezorgd vaarplezier. Of ze nu een boot huren, een ligplaats zoeken, hun jacht willen verkopen, of de behoefte hebben aan een zeilles of een reparatie. HISWA-bedrijven zijn vakkundig, betrouwbaar en hanteren de HISWA Algemene Voorwaarden.

Havenkring Randmeren

Jachthaven Nieuwboer is aangesloten bij de Havenkring Randmeren, dit is een kring die bestaat uit de 11 mooiste jachthavens uit de Randmeren. Het doel is om het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland via deze weg te promoten. 


Coboating: samen kopen, samen delen, u veel vaarplezier!

Een nieuw initiatief waarbij u samen met één of meerdere personen een boot koopt. Wij faciliteren uw gedeelte bezit van een boot en onderhouden haar voor u. Wij doen dit op basis van een walk-on walk-of service, zodat u meer tijd overhoudt om te relaxen, genieten en ontdekken. Voor meer informatie kunt u terecht op: Coboating

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2018 Jachthaven Nieuwboer