Meer weten? Bel of mail ons

EXPO de Kracht van Spakenburg

16 AUGUST 2017

Met maar liefst 18 mobiele billboards langs het Kleine Zeetje in Spakenburg wordt tussen 16 augustus en 2 oktober met beelden het verhaal en de geschiedenis van ons prachtige dorp verteld.

'De Kracht van Spakenburg' vertelt in woord en beeld het verhaal over samen leven en samen werken in een ondernemende gemeente. Dit is dat vissersdorp waar al lang niet meer gevist wordt, maar waar ze nog wel weg weten met de verse vangst. Spakenburg (onder de vlag van Bunschoten) is meer, zoals de bakkers en boeren, het voetbal en de kerk. En deze dorpelingen weten als geen ander ambacht en innovatie te combineren. Immers, geen toekomst zonder het verleden.

Kijk op de website www.visspecialisten.nl en klik op expositie. Daar kan je het verhaal achter iedere foto lezen of beluisteren in het Nederlands en Spoakenburgs!

De Spakenburgse Vishandel Vereniging organiseert deze expo in samenwerking met Museum Spakenburg, Dynamisch Spakenburg, Historische Vereniging Bunscote, Gemeente Bunschoten, Vereniging Nederlandse Visspecialisten, Rabobank Randmeren, Heinen & Hopman Engineering BV, Palingrokerij Jacob van Jan, Bakkerij Klaas Hartog en Koelwijn's Haringinleggerij.

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2022 Jachthaven Nieuwboer