Meer weten? Bel of mail ons

Maatregelen coronavirus

17 MARCH 2020

Maatregelen coronavirus bij Jachthaven Nieuwboer

Wij zijn geschrokken door de impact van het coronavirus die de wereld overneemt. Via dit bericht willen wij u duidelijk maken dat ook wij het virus serieus nemen. Daarom zullen er verschillende maatregelen getroffen worden. Wij houden de updates goed in de gaten en worden geïnformeerd door Hiswa Recron over regels en richtlijnen.


Voor jachthavens en winterstalling is er (op dit moment nog) geen reden om te sluiten. Zoals gezegd, worden er wel maatregelen genomen. Lees hier wat dit voor u inhoudt.

Kantine

De kantine zal geopend blijven voor personeel, klanten kunnen tot 28 april geen gebruik maken van de kantine.

Boten te water

Deze maand beginnen we met rijden om de boten te water te laten. Je kunt ons een mailtje sturen als uw boot klaar is. Wij hebben geen sleutel van de boot nodig, u hoeft hier dus niet bij aanwezig te zijn. Wilt u dit liever wel? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we een afspraak maken (mits u geen griepklachten heeft). Verdere informatie wat betreft winterstalling volgt nog via de mail.

Camping

LET OP: Voor de camping geld, u kunt alleen komen als u zelf een toilet (en douche) heeft. Het toiletgebouw is namelijk gesloten voor campinggasten. Verder mag het camperveld open blijven. Hiervoor gelden dat alleen de oneven nummers geboekt kunnen worden. Dit kan online via onze website.


Verder hanteren wij de hygiëne regels zoals hieronder vermeld.

Hygiëne

• Was uw handen regelmatig met water en zeep voor 25 seconden

• Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

• Gebruik papieren zakdoekjes

• Geen handen schudden en houd 2 meter afstand

Op de haven staan zijn overal borden geplaatst met maatregelen die getroffen moeten worden. Lees dit goed door en spreek elkaar hierop aan.

Als er nog onduidelijkheden zijn, mail of bel ons dan gerust! Samen komen we er wel en maken we ons op voor een nieuw vaarseizoen!

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2022 Jachthaven Nieuwboer