Meer weten? Bel of mail ons

Overdracht Jachthaven Nieuwboer

07 FEBRUARY 2020

Afgelopen maandag was het dan zo ver. Alle stukken werden getekend. Dit betekend dat Chiel de Boer nu kan genieten van zijn wel verdiende pensioen. Na 27 jaar trouwe dienst is de tijd aangebroken dat Albert op papier alleen verder zal gaan, ondersteund door zijn kinderen Joep en Josine.

Chiel is 27 jaar geleden begonnen met werken bij Jachthaven Nieuwboer nadat hij bij de Marechaussee zat. Samen met Willem de Corte moesten ze gelijk aan de bak. Ze begonnen namelijk met een renovatie van de haven zodat ze een frisse start konden maken.

1,5 jaar later kwam Albert ook bij Jachthaven Nieuwboer werken. Waar uiteraard veel raakvlakken waren zijn ze ook totaal verschillend. Dit heeft goed uitgepakt waardoor ze elkaar al die jaren hebben kunnen versterken. Hierdoor ontstond een mooie samenwerking. Twee zwagers die dankzij (schoon) vader Joep van Halteren deze unieke kans hebben gegrepen.

In 2003 was het tijd voor grootse plannen. Er werd een nieuwe botenloods gebouwd en een bungalowpark! Dit laatste heeft Chiel altijd zorgvuldig bijgehouden en met plezier verhuurd. Wisten jullie trouwens dat Chiel in zijn jonge jaren ooit een beroepskeuze test heeft gedaan. En daar kwam uit... Camping en/of Jachthaven beheerder! Dit was hem dus op het lijf geschreven.

Daarnaast heeft Chiel uiteraard een grote rol gespeeld bij het binnenslepen van de Blauwe Vlag (sinds 2008) en de Groene Wimpel (sinds 2015). De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding voor jachthavens en stranden die aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

De Groene Wimpel staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, hij mag gehesen worden bij slechts 26 jachthavens en door Chiel horen wij daarbij!

Vandaag de dag is Jachthaven Nieuwboer een compleet bedrijf met een goede bezetting van de ligplaatsen, winterstalling, camping, fiets- en bootverhuur. Dit was uiteraard nooit mogelijk geweest zonder de inzet van Chiel. Daarom willen we hem via deze weg nogmaals bedanken voor zijn jarenlange inzet. Wij en ook zeker de klanten zullen hem missen. Ook al komt hij regelmatig nog even een bakkie drinken en is hij natuurlijk nog steeds onze buurman, oom en zwager.

Voor de klanten die hem willen bedanken, houdt vrijdag 5 juni vrij in je agenda! Dan gaan we het seizoen traditiegetrouw openen tijdens het havenfeest en is er gelegenheid Chiel de hand te schudden.
klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2022 Jachthaven Nieuwboer