Meer weten? Bel of mail ons

We hebben een nieuwe werknemer deze zomer!

07 JUNE 2016

Deze zomer komt Bart van Halteren ons team versterken. Wij hebben hem een aantal vragen gesteld zodat jullie weten wie er op de haven rondloopt! 

Hoe oud ben je?

15 jaar

Welke opleiding doe je? 

Ik zit op het Oostwende college in Spakenburg, ik doe VMBO kader. Hierna wil ik een techniek opleiding doen. Welke richting weet ik nog niet precies, maar ik vindt robotica techniek heel interessant.

Hoe ben je op de haven terecht gekomen? 

Ik moest stage lopen voor school, en ik wou altijd al graag werken op de haven. Albert en Chiel zijn mijn ooms, zo kwam is dus bij de haven terecht. Sinds ik klaar ben met mijn stage mocht ik op de haven blijven werken.

Wat vindt je leuk aan het werk op de haven? 

Ik vindt het werk op de haven heel leuk, omdat je veel verschillende dingen mag doen, hier leer ik veel van. Vooral het werken met voertuigen vindt ik leuk, zoals op de hefttruck of de grasmaaier rijden. Ook het omgaan met mijn collega's vind ik leuk. Ze leggen mij nieuwe dingen uit en ik kan goed met ze samenwerken.

Hoeveel dagen kom je hier werken? 

Ik kom nu elke dinsdag in de week, de hele dag van half 9 tot 5 uur. In de vakantie ga ik meer werken. Welke dagen dit zijn weet ik nog niet, daarover moet ik nog overleggen met mijn baas.

Heb je zelf een boot? Zo ja, wat voor boot heb je?

Ik heb zelf een rubberboot van Talamex van 1,80 m lang, en een motor van 6pk van Mariner. Het is een goede boot voor mijn leeftijd en ik hou van varen met lekker weer en met vrienden, later als ik ouder ben zou ik ook nog wel een keer een grotere boot willen kopen met een snellere motor.                   

                            

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2022 Jachthaven Nieuwboer