Meer weten? Bel of mail ons

Winter update

16 DECEMBER 2021

Het lijkt misschien rustig op de haven, maar ondertussen zijn we natuurlijk druk bezig met het afronden van een aantal dingen. Ook is Albert van start gegaan met de voorbereidingen voor volgend jaar.

Winterstalling

Het afgelopen jaar hebben we veel aanmeldingen ontvangen wat betreft winterstalling. Alles is goed gegaan en staat weer op de kant. Vorige week hebben we dit af kunnen ronden, dus we zijn officieel klaar voor de winter! Heb je nog vragen over de winterstalling, stuur ons dan een mailtje.

Heb je vragen over bootonderhoud, heb dan even geduld. We zijn weer bezig met het plannen van workshops. Hier zal ook een workshop bootonderhoud bij zitten in samenwerking met van Halteren watersport & boatcare. Meer informatie volgt.

Wachtlijst

Albert is op het moment bezig met de indeling voor het nieuwe seizoen. Sta je op de wachtlijst en is er een plekje vrij, dan neemt de havenmeester deze maand contact met je op.

Nieuwjaarsreceptie

Elk jaar organiseren wij de tweede zaterdag van januari een nieuwjaarsreceptie voor onze klanten. Helaas moeten wij dit door de verlengde corona maatregelen voor de tweede keer op rij afzeggen. Hier verteld Albert ook altijd wat wij gedaan hebben het afgelopen jaar en wat er nog komen gaat. Wij gaan een andere manier zoeken hoe wij dat dit jaar naar buiten kunnen brengen.

Social media

Josine houdt ook in de winter de social media accounts up-to-date. Wil je niks missen, volg ons dan op Facebook of Instagram!


klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2022 Jachthaven Nieuwboer